choose language:nl

Info / What is Fitness Mix

What is Fitness Mix

Buikdansen of Orientaalse Dans wordt beschouwd als een van de oudste dansvormen op aarde. Buikdans vindt zijn ontstaan ​​in Noord-Afrika en in het Midden-Oosten. Er zijn veel legendes die ons vertellen hoe deze geweldige dansstijl is verschenen, maar niemand kan ons precies het antwoord geven.

Oriëntaalse dans - is altijd een zeer mooie, vermakelijke en zelfs mysterieuze uitvoering. Naast een heerlijke show heeft de Orientaalse dans zich ook bewezen als de "Dans van Gezond Lichaam en Geest". Bellydance ontwikkelt actief de coördinatie, het vestibulaire apparaat, flexibiliteit. Het heeft een gunstig effect op het cardiovasculaire systeem en de wervelkolom, versterkt gewrichten en ligamenten.

Oriëntaalse dans is de enige soort dans waarbij gewicht, leeftijd en lengte er niet toe doen. Tijdens Orientaalse danslessen leer je hoe je gracieus kunt bewegen, hoe je je lichaam kunt isoleren, hoe je sensueler kunt worden. Bovendien krijg je een sierlijke houding en een zelfverzekerde manier van lopen.

In de dansstudio "Violetta Dance" leer je klassieke Egyptische stijl (Raqs Sharqi), folklore-stijl en elementen van de buikdans show.