choose language:nl

Info / About Violetta

Violetta De Neef - is een internationale danseres, lerares, choreografe, fitness instructrice, model, artistiek directrice van “Oriental Cocktail” Bellydance Festival en “Oriental Cocktail” Open Stage in België.

Orienaalse dans / bellydance carrièr

Violetta De Neef startte in 2006 met haar dansloopbaan met orientaalse dans. Violetta studeerde de kunst van Oosterse dans van vele internationale leraren. Als bellydancer trad Violetta veel op in orientaalse dansfestivals in Rusland. Vanaf 2015 begonnen Violetta te dansen en op te treden in België, Nederland, Kroatië, Duitsland, Luxemburg, Turkije en de Verenigde Staten.
Violetta is een VIP guest performer voor prive feesten, gala shows en concerten. Zij is een internationale lerares en choreografe.

Belgium's Got Talent

In 2016 heeft Violetta besloten om deel te nemen aan de tv-show 'Belgium's Got Talent'. Als gevolg hiervan kreeg Violetta 4 'ja' van de jury. Een gerespecteerde Amerikaanse choreograaf - Dan Karaty noemt haar: 'De beste bellydancer die hij ooit heeft gezien'. Violetta slaagde succesvol de “Call – Back”en werd half-finalist van de Belgische Got Talent 2016.

Dansstijlen

Onder uitstekende buikdansvaardigheden is Violetta leraar, choreograaf en danser van de Jazz-Funk en High Heels-dansstijl. Violetta leerde ook de kunst van ballet, lyrische Hip-Hop en Vogue.

Internationale danscompetities en Wereldkampioenschappen van Uitvoerende Kunsten

Violetta vertegenwoordigt België met trots tijdens internationale wedstrijden. Zij is de winnares van veel Europese wedstrijden. In 2017 heeft Violetta zilveren en een bronsmedailles gewonnen bij 'World Championships of Performing Arts' (Hollywood, USA). Sinds 2017 is Violetta lid van de International Worldstars Association.

Fitness carrière

Geïnspireerd door een gezonde levensstijl besloten Violetta zich te proberen in de Fitness Industry. Na een lang proces van leren, het bijwonen van gespecialiseerde fitnesslessen en het afronden van het examen voor professionele trainers - wordt Violetta een erkende fitnessinstructrice en een persoonlijke coach.
Violetta geeft les in FitnessMix, BBB en Fitness voor senioren.

Modellerende carrière

Naast dans- en fitnesscarriere heeft Violetta haar weg gevonden naar modellenwerk.
Violetta werd begeleid door de beste Runway coaches van de Verenigde Staten als L.A. Models en New York Model Management.
In 2017 won Violetta haar zilveren medaille in Runway "Formal Wear" categorie in Los Angeles, Verenigde Staten.
De foto's van Violetta werden gekozen voor tentoonstelling op de 50ste verjaardag van het Festival van de 'Summer of Love' in San Francisco, de VS.
In 2017 werd Violetta een fotomodel voor exclusieve designer bellydance kostuums "Makari Dreams".

Specialisatie

Violetta is gespecialiseert in Oosterse Dans, High Heels, Jazz - Funk, Dans voor kinderen, Fitness Mix, BBB en Fitness voor senioren.
Als u meer wilt weten over lessen en workshops, kijk dan op onze pagina Lessen en Workshops.
Als u geïnteresseerd bent in privélessen of wilt u Violetta uitnodigen om een workshop of een les - contacteer ons en we zullen u zo snel mogelijk beantwoorden.

Violetta geeft GEEN lessen, workshops en shows tijdens de eerste en laatste week van de Groot Orthodox Vasten:

Week van 07.03.2022 - 13.03.2022
Week van 18.04.2022 - 24.04.2022